Kevään kuulumisia: Vuosi on käynnistynyt vauhdikkaasti. Myynti kaipaa eniten sparrausta yrityksissä

Kaikkihan me tiedämme, että ellei myynti vedä, ei ole töitä. Ellei ole töitä, ei ole työpaikkojakaan.Tämä onkin tällä hetkellä monen yrityksen dilemma. Vaikka asia tiedetään ja tiedostetaan, ei vanhoista toimintatavoista ole aina helppoa päästä eroon. Siksi yritetään usein samoilla, totutuilla toimenpiteillä saada eri tulosta aikaiseksi. Kun se ei onnistu, selitellään ja syytetään asiakkaita, markkinoita tai talouden tilaa. Ja silti, tiukkoinakin aikoina aina joku onnistuu ja menestyy. Miksi? No, tietysti siksi, että myynti on näissä yrityksissä organisoitu toimimaan niin hyvinä kuin huonoinakin aikoina.

Kun yrityksissä yksinkertaisesti sovitaan, mitä tehdään ja tehdään, mitä on sovittu, ei voi kuin onnistua. Se on myös johtamisen ydin. Sitä vain tehdään käytännössä aivan liian vähän. Tärkeä "myyntipöhinä" puuttuu monessa yrityksessä. On vain ns. "muka" -tekemistä - ja selittelyä. 

Mietipä hetki oman yrityksesi tilannetta. Miten sujuvasti myynti toimii käytännössä?
Sovitteko selkeästi, mitä kulloinkin tehdään ja teettekö myös niin, kuin on sovittu? 

Kannattaa muistaa, että nykyisillä toimenpiteillä päästään nykyisiin tuloksiin. Kun haluat erilaista tulosta, on sinun tehtävä jotakin toisin. Aloita siis heti. Tilaa vaikka ensitöiksesi>http://www.selinselin.fi/#!mist-uusia-asiakkaita/c11mo"> maksuton SelinSelin® eOpas tai tule kevään >http://www.selinselin.fi/#!mist-uusia-asiakkaita/c11mo"> -teemailtapäivään! 

Keväisin terveisin
Erica ja Jarmo 

SelinSelin

Käyntiosoite Varnankatu 3F, 20320 TURKU
Puhelin 050 0710376 / 040 0592 918
Sähköposti info@selinselin.fi
Internet www.selinselin.fi
Uutinen kirjoitettu 10.03.2016