Tilaa nyt Nostetta yritystoimintaan 4%:n Taktiikalla! - työpaja ja saat uutta potkua niin tavoitteisiin, tekemiseen kuin tuloksiin!

Tiesitkö, että 4% riittää pysyvään muutokseen?

Fysiikasta tiedetään, että kun pienestä lammesta jäätyy 4%, jäätyy sen seurauksena loput 96%, eli koko lampi, kun olosuhteet säilyvät samana. Fysiikan lait toimivat kaikkialla riippumatta siitä, uskotko niihin vai et: maassa, merellä, ilmassa - ja myös yritystoiminnassa! Kun tunnistat vipuvoimaisimmat 4% toiminnassasi ja keskityt niihin, saat uutta nostetta niin tavoitteisiin, toimintaan kuin tuloksiin!  Miksi siis enää keskittyä muuhun, kun 4% riittää? 

Pääset muutos- ja kehitystyöhön näppärästi käsiksi ns. Pienten askelten Taktiikalla™. Näin ei joukkueesi jää "lumivyöryn" alle, vaan kehittämistyötä voidaan viedä tuloksellisesti eteenpäin muun arkityön lomassa.  Mitä siis tarkoittaa 4% käytännössä? Esim. 7,5 tunnin työpäivässä se on 18 minuuttia. Jos sen verran - tai edes osan siitä - käyttää päivittäin aikaa kehittämistyöhön, tapahtuu edistymistä koko ajan. Jos taas tavoitteena on saada kokoon 100 liuskaa tekstiä, 4 sivua kerralla -tahti riittää. Jos normimäärä asiakasyhteyksiä on esimerkiksi 25 /vko, riittää, kun soittaa yhden puhelun enemmän / vko. Keväinen 50 omenapuun leikkaaminen tehdään puu tai kaksi kerrallaan. Itselle voidaan varata omaa aikaa 30-60 minuuttia kerrallaan jne.

Näillä toimenpiteillä saavutat nämä tulokset. Kun haluat eri tulosta, on sinun tehtävä jotakin toisin. 4% Taktiikalla™ -työpaja todellakin toimii, usko pois!

Katso tästä vielä video!    Vipuvoimaa>https://www.youtube.com/watch?v=eRKxtXyE7DI">Vipuvoimaa toimintaan 4% Taktiikalla!

Kun kiinnostaa, ota yhteyttä!
Erica p. 040 0592 918 ja Jarmo p. 050 0710 376, etunimi.sukunimi@selinselin.fi.

www.selinselin.fi

SelinSelin

Käyntiosoite Varnankatu 3F, 20320 TURKU
Puhelin 050 0710376 / 040 0592 918
Sähköposti info@selinselin.fi
Internet www.selinselin.fi
Tarjouksen viimeinen voimassaolopäivä 21.06.2019

Ota yhteyttä

Nimi
Yritys
Puhelin
Sähköposti
Viesti

Roskapostin estämiseksi kirjoita varmenteena sana satu takaperin: