Tietoa Ykkösyritykset-hakemistosta

PAIKALLINEN

Kaupat tehdään paikallisesti globaalissakin maailmassa.

LÄHELLÄ

Yhteistyökumppanit haetaan mieluimmin läheltä.

YRITYKSELLE JA YRITTÄJÄLLE

Yrittäjä päättää omista ja yrityksensä hankinnoista.

TURVALLINEN

Varsinais-Suomen Yrittäjä -lehti on tuttu yhteistyökumppani. Hakemistosta ei tule yllättäviä lisälaskuja.

Ykkösyritykset-hakemisto nettihakemisto on kauppapaikka, jota Varsinais-Suomen Yrittäjä -lehti ylläpitää. Internetin käyttäjät voivat tehdä tarjous-, paikkakunta-, toimiala- ja tuotehakuja yrityksistä.

Ykkösyrityksistä poimitaan satunnaisesti yksi yritys joka kerta, kun www.y-lehti.fi -sivut avataan. Yritykset vaihtuvat, kun uusi käyttäjä tulee sivuille. Kaikki yritykset ovat mukana kierrossa ja jokainen pääsee vuorollaan esille. Lisäksi kolme uusinta tarjousta on näkyvillä www.y-lehti.fi –sivuilla

Kiinteä vuosimaksu on 250 e + alv. Vuosimaksun lisäksi ei tule muita kustannuksia. Varsinais-Suomen Yrittäjien jäsenille hinta on 200 e + alv. Yrityshakemiston tiedot laskutetaan, kun ne on lisätty sivuille.

Ykkösyritykset-hakemiston tilaus ei ole kestotilaus. Asiakas voi silloin itse päättää, haluaako jatkaa mukana Ykkösyritykset-hakemistossa.

Ykkösyritykset-hakemiston hintaan kuuluu muuttuvien tietojen päivitys tilauskaudella. Yritys saa omat tunnukset, joilla se voi ylläpitää tietojaan, vaihtaa kuvia ja lisätä tarjouksia. Hakemistossa on mahdollisuus julkaista ajankohtaisia yritystiedotteita, laittaa pdf-esitteitä verkkoon ladattavaksi sekä yhdistää hakemisto yrityksen Facebook-sivuille. Hallintaosiosta näkee myös, kuinka monta kertaa yrityksen tietoja on käyty katsomassa.

Ykkösyritykset-hakemiston tietojen oikeellisuudesta vastaa hakemistossa esillä oleva yritys tai yhteisö. Viestintäharju Oy ei vastaa tietojen oikeellisuudesta eikä mahdollisten virheellisten tietojen aiheuttamista välittömistä tai välillisistä vahingoista. Viestintäharju Oy:n vastuu rajoittuu enintään vuosimaksun palautukseen.

Viestintäharju Oy voi poistaa hakemistosta yrityksen, joka ei maksa laskuaan, joutuu konkurssiin tai julkaisee epäasiallista aineistoa.


Kustantaja

Varsinais-Suomen Yrittäjä -lehti
Viestintäharju Oy, PL 60, 20781 Kaarina
puh. (02) 5120 100, myynti@y-lehti.fi
www.y-lehti.fi