SelinSelin

Perustiedot

Käyntiosoite Varnankatu 3F, 20320 TURKU
Puhelin 050 0710376 / 040 0592 918
Sähköposti info@selinselin.fi
Internet www.selinselin.fi
Toimialat Coaching, Esimiesvalmennus, Konsultointi, Koulutuspalveluja, Laatujärjestelmät, Liikkeenjohdon konsultointi, Myyntivalmennus, Yrityspalveluja

Yrityskuvaus

Kaikki on kiinni asiakkaasta. Siksi kaikella on väliä. Kun haluat uutta potkua toimintaan, parantaa työn tekemisen ja toiminnan tuottavuutta, saada lisää asiakkaita, tehdä enemmän kauppaa ja parempaa tulosta, ota yhteyttä! Yrityskohtaisten ja käytännönläheisten valmennus-, sparraus- ja konsultointikokonaisuutemme avulla saat viimeisintä tietoa käyttöösi sekä löydät uusia ajatuksia ja erilaisia näkökulmia toimintaasi. Nykyisillä toimenpiteillä pääset nykyisiin tuloksiin. Kun siis haluat erilaista tulosta, on sinun myös tehtävä jotakin toisin. Kääritään siis hihat ja ryhdytään toimeen. Ilolla ja huumorilla. Kehittäen ja uudistaen. Ihmisiä arvostaen. 4% Taktiikalla. Sitä se lähtee! Pääset heti hyödyntämään asioita käytännössä ja lopputulos näkyy myös viivan alla. Soita tai meilaa. Nyt. Palveluksessasi SelinSelin - Kehittäjä. Valmentaja. Sparraaja. Muutoksen toteuttaja. 

 

Tarjoukset

Tervetuloa hauskaan Huonon johtamisen työpajaan 22.1.19 Turussa!

SelinSelin® Huonon johtamisen työpaja™ 22.1.2019 klo 9-17 Turku (paikka vahvistuu myöhemmin)

Tässä työpajassa ei aika tule pitkäksi!

Voit kokea erilaisten kokeilujen, harjoitusten ja hauskoin teatterin keinoin, mitä on huono johtaminen käytännössä! Tule nyt vaikka isommallakin porukalla pohtimaan yhdessä huonon johtamisen syvintä olemusta! Ilmoittaudu heti ja viimeistään 11.1.2019 mennessä! Päivän luonteen vuoksi vain 20 ensimmäistä mahtuu mukaan!

Tässä siis hieman tausta-ajatuksistamme ja lähtökohdistamme:

Usein yrityksissä moititaan huonoa johtamista ja peräänkuulutetaan hyvää johtamista. Hyvästä johtamisesta löytyy jos jonkinlaisia määritelmiä, näkökulmia, ismejä ja oppeja. Kirjoja ja oppaita. Kursseja, valmennuksia ja webinaareja. Yllin kyllin tietoa joka lähtöön ja jokaisen tarpeeseen. Hyvä niin.

Entä mitä on huono johtaminen? 

Huonon johtamisen määritelmä jää usein otsikon tasolle. Se on myös paljon haasteellisempi asia otettavaksi esiin. Kukaan ei halua johtaa huonosti tai tulla johdetuksi huonosti. Sitä on myöskin siksi usein vaikeaa kohdata. Silti on yhtä tärkeää määritellä huonon johtamisen olemus ja tehdä oleelliset asiat aidosti näkyväksi. Ketään syyllistämättä ja osoittamatta. Vain yhdessä oivaltaen, todeten ja tiedostaen. Siksi olemme luoneet SelinSelin® Huonon johtamisen työpajan™! 

Kenelle?

Huonon johtamisen työpaja™ on tarkoitettu kaikille, jotka haluavat pitää hauskaa ja oppia samalla

•  huonon johtamisen "salaisuuden"

•  paremmin ymmärtämään sen taustoja ja lähtökohtia

•  tutustumaan sen konkreettisiin seurauksiin yritystoiminnassa.

Mitä? 

Työpajan tarkoituksena on pohtia sitä, mikä estää käytännössä 

•  johtamasta hyvin 

•  tekemästä sitä, mitä kulloinkin pitää ja 

•  olla saavuttamatta toivottua tulosta

Kun huonon johtamisen osa-alueet saadaan näkyväksi ja konkreettisiksi, on ne helpompaa huomioida jatkossa ja niihin on myös helpompaa tarttua ja kehittää niitä.

Miten?

Tässä työpajassa voit rauhassa 

•  olla oma itsesi oletpa sitten uusi tai jo kokenut esimies tai muu avainhenkilö

•  vapautua "hyvän johtamisen" paineesta 

•  tunnistaa, mistä huono johtaminen oikeasti muodostuu 

•  tiedostaa, mitä käytännön seurauksia siitä on yritystoiminnassa ja  

•  kokea käytännössä mm. hauskoin teatterin keinoin, miltä tuntuu huono johtaminen.

Työpaja on käytännönläheinen ja vuorovaikutteinen, jossa on lyhyiden alustusten lisäksi paljon käytännön kokeiluja, harjoituksia ja pohdiskelua niin yksin, pareittain kuin pienryhmissä. 

Lisätietoa ja ilmoittautumislinkit löydät täältä.

Tervetuloa mukaan!

Uutiset ja kirjoitukset

Sosiaalinen media

Esitteet ja tiedostot

Yhteydenotto

Väärinkäytösten estämiseksi kirjoita nimi liisi takaperin *