SelinSelin

Perustiedot

Käyntiosoite Varnankatu 3F, 20320 TURKU
Puhelin 050 0710376 / 040 0592 918
Sähköposti info@selinselin.fi
Internet www.selinselin.fi
Toimialat Coaching, Esimiesvalmennus, Konsultointi, Koulutuspalveluja, Laatujärjestelmät, Liikkeenjohdon konsultointi, Myyntivalmennus, Yrityspalveluja

Yrityskuvaus

Kaikki on kiinni asiakkaasta. Siksi kaikella on väliä. Kun haluat uutta potkua toimintaan, parantaa työn tekemisen ja toiminnan tuottavuutta, saada lisää asiakkaita, tehdä enemmän kauppaa ja parempaa tulosta, ota yhteyttä! Yrityskohtaisten ja käytännönläheisten valmennus-, sparraus- ja konsultointikokonaisuutemme avulla saat viimeisintä tietoa käyttöösi sekä löydät uusia ajatuksia ja erilaisia näkökulmia toimintaasi. Nykyisillä toimenpiteillä pääset nykyisiin tuloksiin. Kun siis haluat erilaista tulosta, on sinun myös tehtävä jotakin toisin. Kääritään siis hihat ja ryhdytään toimeen. Ilolla ja huumorilla. Kehittäen ja uudistaen. Ihmisiä arvostaen. 4% Taktiikalla. Sitä se lähtee! Pääset heti hyödyntämään asioita käytännössä ja lopputulos näkyy myös viivan alla. Soita tai meilaa. Nyt. Palveluksessasi SelinSelin - Kehittäjä. Valmentaja. Sparraaja. Muutoksen toteuttaja.  

Tarjoukset

SelinSelin ja Suomen Yrittäjät järjestävät 11.4.19 webinaarin Vinkkejä tulokselliseen myyntiin - ilmoittaudu heti mukaan!

Voit osallistua koulutukseen omalta koneeltasi. Helppoa kuin heinänteko!

Tiesitkö, että
- 20% tekemistä tuo parhaimmillaan 80% tuloksesta?
- huippumyyjä tekee usein 40% parempaa tulosta kuin ihan hyvin menestyvä kollegansa?
- hyvin suunniteltu on jo puoliksi tehty?

Näillä toimenpiteillä pääset näihin tuloksiin. Kun haluat erilaista tulosta, on sinun tehtävä jotakin toisin.

Tässä koulutuksessa saat käytännön vinkkejä siihen, miten voit parantaa käytännön myyntityöskentelyäsi ja tehdä parempaa tulosta, olit sitten yksinyrittäjä, pk-yrittäjä tai muu myynnin ja asiakastyöskentelyn avainhenkilö. Tiedät, miten kannattaa suunnitella ja toimia eri tilanteissa ja miten saavuttaa toivottu tulos.

Tutustu tästä linkistä tarkempaan kuvaukseen ja ilmoittaudu heti mukaan!

Lisätietoja saat myös:
Jarmo Selin
p. 050 0710 376
jarmo.selin@selinselin.fi

Uutiset ja kirjoitukset

Sosiaalinen media

Yhteydenotto

Väärinkäytösten estämiseksi kirjoita nimi pentti takaperin *