SelinSelin

Perustiedot

Käyntiosoite Varnankatu 3F, 20320 TURKU
Puhelin 050 0710376 / 040 0592 918
Sähköposti info@selinselin.fi
Internet www.selinselin.fi
Toimialat Coaching, Esimiesvalmennus, Konsultointi, Koulutuspalveluja, Laatujärjestelmät, Liikkeenjohdon konsultointi, Myyntivalmennus, Yrityspalveluja

Yrityskuvaus

Kaikki on kiinni asiakkaasta. Siksi kaikella on väliä. Kun haluat uutta potkua toimintaan, parantaa työn tekemisen ja toiminnan tuottavuutta, saada lisää asiakkaita, tehdä enemmän kauppaa ja parempaa tulosta, ota yhteyttä! Yrityskohtaisten ja käytännönläheisten valmennus-, sparraus- ja konsultointikokonaisuutemme avulla saat viimeisintä tietoa käyttöösi sekä löydät uusia ajatuksia ja erilaisia näkökulmia toimintaasi. Nykyisillä toimenpiteillä pääset nykyisiin tuloksiin. Kun siis haluat erilaista tulosta, on sinun myös tehtävä jotakin toisin. Kääritään siis hihat ja ryhdytään toimeen. Ilolla ja huumorilla. Kehittäen ja uudistaen. Ihmisiä arvostaen. 4% Taktiikalla. Sitä se lähtee! Pääset heti hyödyntämään asioita käytännössä ja lopputulos näkyy myös viivan alla. Soita tai meilaa. Nyt. Palveluksessasi SelinSelin - Kehittäjä. Valmentaja. Sparraaja. Muutoksen toteuttaja.  

Tarjoukset

Tilaa nyt Nostetta yritystoimintaan 4%:n Taktiikalla! - työpaja ja saat uutta potkua niin tavoitteisiin, tekemiseen kuin tuloksiin!

Tiesitkö, että 4% riittää pysyvään muutokseen?

Fysiikasta tiedetään, että kun pienestä lammesta jäätyy 4%, jäätyy sen seurauksena loput 96%, eli koko lampi, kun olosuhteet säilyvät samana. Fysiikan lait toimivat kaikkialla riippumatta siitä, uskotko niihin vai et: maassa, merellä, ilmassa - ja myös yritystoiminnassa! Kun tunnistat vipuvoimaisimmat 4% toiminnassasi ja keskityt niihin, saat uutta nostetta niin tavoitteisiin, toimintaan kuin tuloksiin! Ei siis 50, ei 40%, ei 30%, ei 20% tai edes 10%, vaan 4%!

Miksi siis enää keskittyä muuhun, kun 4% riittää?

Pääset muutos- ja kehitystyöhön näppärästi käsiksi ns. Pienten askelten Taktiikalla™. Näin ei joukkueesi jää "lumivyöryn" alle, vaan kehittämistyötä voidaan viedä tuloksellisesti eteenpäin muun arkityön lomassa. 

Mitä siis tarkoittaa 4% käytännössä?

Esim. 7,5 tunnin työpäivässä se on 18 minuuttia. Jos sen verran - tai edes osan siitä - käyttää päivittäin aikaa kehittämistyöhön, tapahtuu edistymistä koko ajan. Jos taas tavoitteena on saada kokoon 100 liuskaa tekstiä, 4 sivua kerralla -tahti riittää. Jos normimäärä asiakasyhteyksiä on esimerkiksi 25 /vko, riittää, kun soittaa yhden puhelun enemmän / vko. Keväinen 50 omenapuun leikkaaminen tehdään puu tai kaksi kerrallaan. Itselle voidaan varata omaa aikaa 30-60 minuuttia kerrallaan jne.

Tiedätkö, missä luuraa yrityksesi vipuvoima?

4% Taktiikalla™ on sekä periaate että käytännönläheinen työkalu. Se auttaa sinua ja joukkuettasi tunnistamaan ja määrittelemään keskeiset ja vipuvoimaisimmat toiminnan osa-alueet, joiden avulla saat toivotun tuloksen. Kun keskityt niihin, muu tulee perässä. 4% Taktiikalla™ opit myös tunnistamaan ja nujertamaan ei-toivottuja, tulosta syöviä, ja kilpailukykyä heikentäviä Nakertajia™ sekä löytämään selkeitä, joko uudistettuja tai kokonaan uusia toimintatapoja Riittävöinti® -periaatteen avulla.

Näillä toimenpiteillä saavutat nämä tulokset. Kun haluat eri tulosta, on sinun tehtävä jotakin toisin.

Kaikkihan me tiedämme, että ellei esimerkiksi myynti vedä, ei ole töitä. Ellei ole töitä, ei ole työpaikkojakaan. Vaikka asia tiedetään ja tiedostetaan, ei vanhoista toimintatavoista ole aina helppoa päästä eroon.

Siksi yritetään usein samoilla, totutuilla toimenpiteillä ja toimintamalleilla saada eri tulosta aikaiseksi.

Kun se ei onnistu, selitellään ja syytetään asiakkaita, markkinoita, kilpailijoita tai talouden tilaa. Ja silti, tiukkoinakin aikoina aina joku onnistuu ja menestyy. Miksi? No, tietysti siksi, että myynti ja muu toiminta on näissä yrityksissä organisoitu toimimaan niin hyvinä kuin huonoinakin aikoina.

Varmista toiminnan virtaus yrityksesi kaikilla tasoilla!

Kun yrityksissä yksinkertaisesti sovitaan, mitä tehdään ja tehdään, mitä on sovittu, ei voi kuin onnistua. Tärkeä ja tuottava "tekemisen meininki" kuitenkin puuttuu käytännössä monessa yrityksessä. On liian paljon ns. "muka" -tekemistä ja selittelyä.

Entäpä jos sinunkaan yrityksessäsi ei jatkossa enää olisi ”turhia” selityksiä, miksi kauppa ei käy tai miksi asiat eivät suju, vaan määrätietoista toimintaa, joka tuottaa toivottua tulosta?

4% Taktiikalla™ -työpaja soveltuu moneen kehittämistarpeeseen

Eniten olemme vetäneet työpajaa myynnin näkökulmasta, koska useimmilla yrityksillä on koko ajan tarve saada uusia asiakkaita ja lisää kauppaa. 4% Taktiikalla™ -ajattelu sopii kuitenkin monipuolisesti eri yritystoiminnan osa-alueidn kehittämiseen.

Kaipaatko kenties

-uusia asiakkaita ja lisää kauppaa?
-parempaa työn tekemisen tuottavutta?
-parempaa kannattavuutta ja tulosta?
-enemmän uusia tuotteita ja palveluja sekä ratkaisukokonaisuuksia?
-loppuun vietyjä projekteja ja hankkeita?
-arvostavampaa johtamista?
-suunnitelmallisempaa toimintaa?
-parempaa työilmapiiriä ja iloista tekemisen meininkiä?
-enemmän aikaa oleellisen ja tärkeimmän tekemiseen?
-vai kenties jotain muuta?

Katso tästä vielä video!

Vipuvoimaa toimintaan 4% Taktiikalla!

4% Taktiikalla™ -työpaja todellakin toimii, usko pois! Kun kiinnostaa, ota yhteyttä!

www.selinselin.fi

Erica p. 040 0592 918 ja Jarmo p. 050 0710 376, etunimi.sukunimi@selinselin.fi.

 

Uutiset ja kirjoitukset

Sosiaalinen media

Esitteet ja tiedostot

Yhteydenotto

Väärinkäytösten estämiseksi kirjoita nimi antto takaperin *