TMK Teollisuuden Mittaus- ja Kalibrointipalvelu Oy

Perustiedot

Käyntiosoite Palttankatu 8, 21100 Naantali
Postiosoite Palttankatu 8, 21100 Naantali
Puhelin 0451656858
Sähköposti info@mittausjakalibrointipalvelu.fi
Internet www.mittausjakalibrointipalvelu.fi
Toimialat Kalibrointipalvelut, Mittauspalveluja, Optisten tuotteiden valmistus, Tietokoneiden valmistus

Yrityskuvaus

Tervehdys arvoisa teollisuuden ammattilainen!

Nyt tulee lähes 30 vuotta siitä, kun aloitin urani teollisuuden tarkastusten parissa, lähinnä mittausteknisessä mielessä. Tänä aikana urani on edennyt syvältä tunnelien uumenista ydinvoimaloiden kautta ilmailun- ja avaruuden huipputeknisten laitteiden tarkastuksiin.

Laitteet ovat muuttuneet alkuajan tarkoista EPLA-järjestelmistä vieläkin tarkempiin laserpohjaisiin mittausjärjestelmiin. Koko tämän ajan olen entistäkin tärkeämpänä nähnyt mittausjärjestelmien kalibroinnin, joka vasta antaa mahdollisuuden arvioida mittaustulosten tarkkuutta, luotettavuutta ja epävarmuutta !

Ilman kalibroinnin antamaa mittausjärjestelmän tarkkuusarviota on vaikea antaa mittausjärjestelmän epävarmuutta. Mittausepävarmuuden tunteminen on edellytyksenä mittausten jäljitettävyydelle ! Ilman jäljitettävyyttä on taas mittaustulosten luotettavuus hyvin epävarmalla pohjalla !

Vain kalibroiduilla laitteilla saadaan luotettavia mittaustuloksia johtopäätösten tekemiseksi !

Olkaa rohkeasti yhteydessä mittausteknisiin ongelmiin ja haasteisiin liittyvissä kysymyksissä, niin katsotaan miten ne saadaan ratkaistua. Laajan yhteistyöverkostoni kautta tarjoamme ratkaisuja kiperimpiinkin mittausteknisiin ja kalibrointiin liittyviin ongelmiin.

Yhteydenotto

Väärinkäytösten estämiseksi kirjoita nimi sampsa takaperin *