X-Sec Group Oy

Perustiedot

Käyntiosoite Kalevantie 35, 20520 Turku
Postiosoite Kalevantie 35, 20520 Turku
Puhelin 0505717559
Sähköposti info@xsec.fi
Internet www.xsec.fi
Toimialat Ensiapukoulutus, Itsepuolustuskursseja, Kenkiä, Turvallisuuskonsultointi, Turvallisuuskoulutus, Turvapalvelut, Vaatteita, Vartiointipalveluja

Yrityskuvaus

X-Sec, Hyvänmielen Turvapalvelut

Turkulainen X-Sec Group Oy juhli viime vuonna 10-vuotispäiväänsä ja haluaa kasvaa maan eturivin turvallisuusalan yritykseksi. Tavoitetta vahvistavat alkuvuonna 2019 tehdyt yritys- ja liiketoimintaostot ja toiminnan kasvaminen myös niiden johdosta entisestään.  X-Sec osti espoolaisen turvallisuuskoulutus -ja konsultointiyrityksen Exesec Oy:n, jonka toimitusjohtaja Nalle Åkerblom sekä muu henkilöstö siirtyy liiketoiminnan mukana. Samanaikaisesti X-Sec osti myös Rauman Top Security Oy:n koko turvapalvelu -ja koulutusliiketoiminnan, toimitusjohtaja Sami Haapanen sekä muu henkilöstö siirtyvät kauppojen mukana.

Uudistettu ja entistä monipuolisempi X-Sec Group Oy on turvallisuuspalveluiden täysihoitola. Tavoitteena on olla kokonaisvaltainen ja vähän erilainen turvafirma, toimitusjohtaja Juuso Toivonen ja hallituksen puheenjohtaja Erkka Verho kertovat. Turvallisuuden ei tarvitse eikä tule olla tylsää ja harmaata pakkopullaa. Meillä jokainen saa henkilökohtaista, ketterää palvelua ja puhelimeen vastaavat asiakkaalle nimetyt ja asiakkaan tarpeisiin perehtyneet yhteyshenkilöt. Palvelullamme on aina kasvot ja räätälöimme palvelukokonaisuuden aina asiakkaan tarpeiden mukaisesti.

Palveluihin kuuluvat esimerkiksi:

  • Turvallisuuspalvelut kuten järjestyksenvalvonta, vartiointi sekä turvallisuussuunnittelu ja konsultointi
  • Koulutuspalvelut kattavasti, asiakkaalle räätälöidyistä koulutuspaketeista aina virallisiin korttikoulutuksiin: Ea1, Ea2, Alkusammutus, itsepuolustus jne.
  • Vaatteet, jalkineet ja varusteet töihin ja vapaa-ajalle verkkokaupasta xvaruste.fi tai kivijalkamyymälästämme Itäharjulta.

Yrityksen päätoimipaikka on Turussa, josta löytyy toimistojen ja myymälän lisäksi myös yli 400 neliön koulutustilat saunatiloineen ja tiloja vuokrataan myös ulkopuolisille. Syksyllä tiloja laajennetaan ja uudistetaan entisestään sillä paikallisella yhteistyöllä niihin toteutetaan kattava koulutuskeskus simulaatioharjoittelu-mahdollisuuksineen. Toivonen kertoo että usein yrityksien kannattaisi ulkoistaa henkilöstönsä turvallisuuskoulutukset sekä muut turvallisuusasiantuntijapalvelut. Se on paljon kustannustehokkaampaa ja tarkoituksenmukaisempaa. Moni ostaakin X-Seciltä räätälöidyt koulutuspäivät henkilöstölleen kertaluontoisesti tai säännöllisesti. Koulutusten sisältö vaihtelee uhkaavan henkilön kohtaamisesta ensiapu- ja poistumisharjoituksiin. Suosittu palvelu on myös se että yritys ostaa X-Seciltä turvallisuusasiantuntijan/konsultin esimerkiksi kahtena päivänä kuukaudessa. Näin yrityksen ei tarvitse sijoittaa omaan kuukausipalkkaiseen turvallisuuspäällikköön, vaan se voi ulkoistaa turvallisuuspäällikön tehtävät tarpeensa mukaan.

X-Sec on tapahtumaturvallisuuden asiantuntija ja yritys toteuttaakin vuosittain yli 200:n yleisötilaisuuden turvallisuuspalvelukokonaisuuden ympäri Suomen. Turun alueella yritys vastaa muun muassa Gatorade Centerin turvallisuuspalveluista ja Juuso Toivonen toimiikin itse siellä turvallisuuspäällikkönä. Tänäkin vuonna X-Sec toteuttaa turvallisuus- ja ensiapupalvelut Turussa myös esimerkiksi Saaristo Openissa, Aurafestissa sekä Turku Food & Wine Festivaaleilla.

 

info@varuste.fi , www.xvaruste.fi

Instagram: Xvaruste 

Facebook: X-Varuste 

#hyvänmielenvarusteet

 

info@xsec.fi  www.xsec.fi

Instagram: xsec_group 

Facebook: X-Sec Group 

#hyvänmielenturvapalvelut

Sosiaalinen media

Yhteydenotto

Väärinkäytösten estämiseksi kirjoita nimi tyyni takaperin *